Tavla

Jag är nyss hemkommen från pH7:s årsmöte. Jag är numera kassör. Ska bli spännande. Har också haft besök av min mor idag och en av mina väggar pryds nu av en ny tavla.



Visst är den fin

Glädje

Om man aldrig har tråkigt, vet man inte hur det är att ha roligt. Inte för att så många har det så, men nej, så är det inte. Ju gladare man är, desto mer smittar glädje av sig. Som min mamma brukar säga: Delad glädje är dubbel glädje och delad sorg är hälften sorg.


Min bror och jag på en restaurang i Prag


Spelkväll

Igår träffade jag några personer och spelade spel. Vi spelade ett bönspel. Det går ut på att man ska skörda bönor. Jag förlorade stort. Det är jag egentligen ganska glad för. Spel är nämligen sådana att man verkligen ser folks personligheter. Det här spelet gick ut på att man ska vara en bra förhandlare. Det är jag inte, samtidigt som jag inte kan ljuga. Alltså, priset jag får betala är att jag är dålig på bönspel. Men det kan jag leva med. Jag vill inte uppleva en dag då jag har blivit bra på att bedra och ljuga. Nu är jag kanske hård mot mina motspelare. Jag menar inte att de är det. Det kan kanske också tyckas att jag är en dålig förlorare. Fast igår var jag ändå glad att jag förlorade. Imorgon är det bara att ta nya tag och jobba på att bli en bättre människa. Godnatt

RSS 2.0