Lite trött

Detta kommer att bli en jobbig vecka. En tenta idag, tenta på lördag. Känns dåligt. ET-raj att fixa tills på lördag. Nervöst. Stulen cykel. Får i alla fall pengar från försäkringsbolaget. Fattar inte att det finns människor med så dålig moral. Att klippa upp ett lås och ta den finaste cykeln i cykelstället. Det är riktigt lågt. Jag brukar oftast tänka, när sådana här saker händer att det var någon som kanske behövde cykeln bättre än jag. Men nu är det så att jag ska på cykelsemester nästa vecka, så jag hade behövt den där cykeln. Dessutom är det väl ganska uppenbart att den skulle säljas. Att folk gör vad som helst för pengar...
Nu ska jag sova och ladda inför morgondagen.
Godnatt

Minne

Jag har minne som en guldfisk, lyckades nästan glömma bort att jag höll på att tvätta, men kom på det i sista stund som tur var. Jag ser fram emot veckan som kommer. Familjen kommer och det ska bli trevligt. Så vi får se vad som händer, eventuellt ska de gå på Liseberg. Jag får se om jag följer med. Annars är det väldigt bra här. Jag befinner mig på en av de bästa platserna på jorden. Just nu tycker jag det i alla fall. Ha det bra.

Jag kom med!

Jag kom med i F6! Det känns väldigt roligt, men det kommer nog också bli mycket jobb. Idag har vi varit och provat overaller. Det vi ska planera nu är ET-rajet. Det kommer nog bli väldigt bra! Annars händer inte så mycket här. Plugg som vanligt, men tyvärr alldeles för lite för min del ändå. Nu ska jag åter till arbetet. Ha en trevlig helg.

Nervös

Idag har varit en sån där jobbig dag, då jag verkligen vaknade på fel sida. Blev inte bättre av att man ägnade 4 och en halv timme åt MATLAB (alltså ett datorprogram). Stackars min labkamrat. Det kändes som att jag ville gråta ett tag, för att allt verkligen gick dåligt. Men egentligen är jag nog nervös. Det är nog därför. Imorgon är det inval till F6 (F:s sexmästeri). Undrar om jag kommer med. Hursomhelst kommer det bli en bra grupp, med eller utan mig.

Just nu

Det är kväll. Jag har bakat kladdkaka. Jag mår illa till följd av det. Jag är glad ändå. Hade en lugn Valborg. Såg på Cortege och var med Sara och Arian. Ser fram emot morgondagen. Då ska vi ordna sittning för F6. Jag tror det kommer att bli jättebra! Nu ska jag sova. Kom ihåg att lev varje dag som om den vore den första och älska livet. Godnatt



RSS 2.0