Hmm...

Idag har varit en sån dag då jag är trött på allt. Trött på att allt alltid ska handla om att man ska tjäna på allting. Tänk om inte pengar fanns. Tänk om vi gav bort till de som behövde, att alla arbetade för glädjen att kunna hjälpa till. Men så är det inte. Alla vill ha, men ingen vill göra något. Kanske är jag för hård. Det finns några få som verkligen ger allt. Men ofta känns det som de flesta har en baktanke med det de gör. Att de kommer att få igen någonting i framtiden. Det har jag tröttnat på.


Lögn

Vem uppfann lögnen?
Har den funnits lika länge som orden?
Vem yttrade de första falska orden och vem lyssnade? Vad handlade lögnen om?
Vem lärde dig att ljuga? Vem lärde mig?


 

Nu börjas det igen

Ny läsperiod, nya möjligheter. Som jag alltid säger: Det här ska bli en bra läsperiod! Men nu ska det bli det också. Fast imorgon är det sittning och på torsdag pubrunda... men de andra dagarna, då ska jag plugga. Idag lärde vi oss att a+0=a och sånt. Om det ändå alltid vore så enkelt. Nu ska jag vila lite, så får jag se om jag orkar plugga ett tag till.



Saknar dig lillasyster ♥ Du får hälsa på snart igen

Gitarr

När jag flyttade till lägenheten jag bor i nu, började spela gitarr. Jag tycker det är riktigt roligt, så nu spelar jag varje dag. Sorgligt att säga, men det är väl den jag umgås med mest här.



Min nyfunna vän


Länge sedan

Det var länge sedan jag skrev. Jag får ursäkta mig min trogna läsare. Kan bara berätta att livet just nu i dessa tentatider består av mycket tvivel. Fingrarna värker av gitarrspelandet. Jag måste plugga mer. Jag orkar inte. Vill jag göra det här? Tankarna virvlar runt, men snart är tentorna över och då är livet en fest igen.      

 
Hoppas vi ses snart


RSS 2.0